mistercobra
تفضل بالتسجيل في منتدانا سنكون سعداء جداً لتصبح فرد من اسرتنا لا تقرأ وترحل عبر عن نفسك وأثبت وجودك من خلال رأيك .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بلغنا عن رابط لا يعمل او مشكلة فى التسجيل من خلال قسم طلبات الزوار فى المنتدى الادارى اسفل المنتدى تستطيع فى هذا القسم انشاء موضوع تعرض فيه مشكلتك من غير ان تكون مسجل فى المنتدى .


أهـــلا بـعـودتـك لـنـا مـن جــديــد زائر نــرجــوا ان تـكـون فـى كــامـل الــصـحـة والــعـافـيـة
 
الرئيسيةالرئيسيةمكتبة الصوربحـثالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 صينية الجمبرى والسبيط من مطبخى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
نسيم الروح
قسم المرأة
قسم المرأة
avatar

انثى
عدد الرسائل : 1189
الموقع : مستر كوبرا
علم دولتى :
المهنة :
الهواية :
تاريخ التسجيل : 16/11/2008
عدد النـقـاط : 15
قوة الـتـقـيـم : 2

مُساهمةموضوع: صينية الجمبرى والسبيط من مطبخى   الإثنين فبراير 16, 2009 9:32 pm

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

النهاردة جيبتلكم صينية خفيفة جدا لمحبى الاسماك

المقادير :

كيلو جمبرى متوسط - كليو سبيط او كلمارى متوسط - 2 بصلة - 2 حبة طماطم - 2 حبة فلفل اخضر رومى - ملح - فلفل اسود - 4فصوص ثوم صحيح - عصير 2 حبات ليمون - بهارات ( هيل - جوزة الطيب - ورق لورو - زعتر - عود قرفة - واى اضافة حسب رغبتك ) - 1/4 كوب ماء - 1/2 كوب زيت زيتون

الطريقة :

- ينظف الجمبرى جيدا ويقشر

- ينظف السبيط جيدا ويقطع الى شرائح متوسطة

- تقطع كلا من البصل والطماطم والفلفل الرومى الى حلقات او شرائح حسب الرغبة

- يوضع الجمبرى والسبيط فى صينية بيركس ويضاف لها خليط الخضروات السابق ويتبل بالملح والفلفل

الاسود والبهارات وفصوص الثوم ويمزجوا باليد معا

- يضاف الزيت والماء وتقلب المقادير مرة اخرى

- تغلف الصينية بورق القصدير تغليف جيد وتوضع بالفرن مدة لا تقل عن ساعة تقريبا على درجة حرارة

180ْ ويحمى الفرن قبل وضع الصينية مدة لا تقل عن ربع ساعة


تقدم الصينية مع ارز السمك وسلطة طحينة وسلطة خضراء وبالهنا

اتمنى ان تنال اعجباكم


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://mistercobra.banouta.net
دموع الورد
ــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــ
avatar

عدد الرسائل : 5635
المزاج : هــــــــــادئــــــــة
الهواية :
تاريخ التسجيل : 16/10/2008
عدد النـقـاط : 797
قوة الـتـقـيـم : 147

مُساهمةموضوع: رد: صينية الجمبرى والسبيط من مطبخى   الثلاثاء فبراير 17, 2009 5:36 pm

يسلموووووووووووووو عالطرح الكريم

استاذة كمان بالاكل

تسلم الانامل يارب




.......أزف الــــضــحــــكــ للناس وسري بالقلب مدفون الجاهل يحسبني فرحان وأنا بالحزن مدفون

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
نسيم الروح
قسم المرأة
قسم المرأة
avatar

انثى
عدد الرسائل : 1189
الموقع : مستر كوبرا
علم دولتى :
المهنة :
الهواية :
تاريخ التسجيل : 16/11/2008
عدد النـقـاط : 15
قوة الـتـقـيـم : 2

مُساهمةموضوع: رد: صينية الجمبرى والسبيط من مطبخى   الثلاثاء فبراير 17, 2009 11:01 pm

تسلميلى دموع علىوجودك وردك الجميل


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://mistercobra.banouta.net
عمرو المصرى
القسم السياسى
القسم السياسى
avatar

ذكر
عدد الرسائل : 4478
الموقع : مستر كوبرا
علم دولتى :
المزاج :
المهنة :
الهواية :
تاريخ التسجيل : 26/08/2008
عدد النـقـاط : 614
قوة الـتـقـيـم : 26

مُساهمةموضوع: رد: صينية الجمبرى والسبيط من مطبخى   الأربعاء فبراير 18, 2009 9:56 pm

عايزين صنية بتنجان بالسكر ههههههههههههههه لو سمحتى



عرف زمانك من تكون





ازرع خير وساعد كل من حولك فهذه هى السعادة الحقيقية

تعلو كلمة الحق مهما دامت كلمت الباطل

ما طار طيرا وارتفع الا كما طار وقع


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://mistercobra.banouta.net
نسيم الروح
قسم المرأة
قسم المرأة
avatar

انثى
عدد الرسائل : 1189
الموقع : مستر كوبرا
علم دولتى :
المهنة :
الهواية :
تاريخ التسجيل : 16/11/2008
عدد النـقـاط : 15
قوة الـتـقـيـم : 2

مُساهمةموضوع: رد: صينية الجمبرى والسبيط من مطبخى   الخميس فبراير 19, 2009 12:24 am

بتنجان بالسكر هههههههههه دى اكيد من مخترعات عمروالمصرى

بس من عنيا اعملهاك واجيبهالك تاكلها بالف هنا

بس ماليش دعوة باللى هيحصل بعدها


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://mistercobra.banouta.net
ألوندرا
***
***


انثى
عدد الرسائل : 260
العمل/الترفيه : مرشدة نفسية
المزاج : رومانسي
علم دولتى :
المهنة :
الهواية :
تاريخ التسجيل : 24/11/2008
عدد النـقـاط : 112
قوة الـتـقـيـم : 1

مُساهمةموضوع: رد: صينية الجمبرى والسبيط من مطبخى   السبت فبراير 21, 2009 1:00 pm

مترديش عليه هو في بتنجان بالسكر يا عسل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
صينية الجمبرى والسبيط من مطبخى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
mistercobra :: 
مستر كوبرا العام
 :: ركن المطبخ
-
انتقل الى: